Herlige opplevelser på en fotballreise

En fotballreise passer for deg med stor interesse for reising og fotball. På en slik reise kan du kombinere fotballkamp og storbyferie. Dette er en tur som kan passe perfekt for en vennegjeng som ønsker å ha fotballkamp som hovedattraksjon, og samtidig vil oppleve en storby.

Stor stemning på stadion

Flere norske profiler spiller for kjente utenlandske klubblag, både på kvinnesiden og herresiden. Her har du altså mulighet til å oppleve norske stjernespillere live fra tribunen. I tillegg er stemningen på de største stadionene elektrisk!

Et stort høydepunkt på fotballreise er å ha tilskuerplass på en fullsatt stadion. Flere fotballstadioner i Europa har kapasitet på mange titalls tusener mennesker. Det er også verdt å merke seg at i kvinnefotball blir det satt stadig nye tilskuerrekorder. Noen kamper har blitt spilt foran mer enn 90 000 mennesker!

Turist og fotball

En fotballreise byr på flotte opplevelser innen fotball, men her kan du også utnytte fordelen av å være i en storby. Benytt anledningen til å være turist og besøk kjente attraksjoner i byen du besøker. Kanskje finner du klubblagets offisielle fotballbutikk i nærheten også. Her vil du finne mange muligheter, og du kan bestill din fotballreise her.