Porselen til din første leilighet

Det er spennende å kjøpe sin første leilighet! Føle på friheten og ikke minst, gleden over å skaffe sine egne ting. Å investere i et vakkert servise er en symbolsk handling for mange. For selv om du skal flytte mange ganger i løpet av livet, vil det første serviset ditt være et nostalgisk minne. Derfor er det lurt å velge et kvalitetsservise.

Hva er kvalitetsservise?

Et kvalitetsservise skal ikke bare se pent ut. Det skal være robust nok til å tåle hyppig bruk i hverdagen, samtidig som det bør ha et tidløst design. Ekte porselensservise får du blant annet hos Fyrklövern, som samarbeider med kjente designere for å skape sine unike serviser.

Porselen har også blitt kalt “det hvite gullet”, og har derfor stor gjenbruksverdi. Ved å oppbevare og vaske serviset riktig kan et flott porselensservise vare i årevis.

Klassisk blir aldri feil

Du tenker kanskje at du har bedre ting å bruke penger på enn ekte porselen? Da kan du være sikker på at familiens matriarker gjerne vil bidra hvis du ønsker deg et porselensservice. Ingenting varmer et bestemorhjerte like mye som et barnebarn som ser verdien av vakker porselen. Hvorfor ikke velge ut servise sammen? Da får du garantert noen gode historier med på kjøpet!