Moteinspirasjon på nett

Samme hvor dedikert man er, kan det av og til være vanskelig å holde seg oppdatert på det feltet man brenner for. Impulser og strømninger kommer og går raskere enn du rakk å manøvrere deg fra jobben til treninga i rushtrafikken. Motsatt kan selv det mest spennende temaet iblant bare falle sammen, og miste all gnist. Man kan bli matlei av mer enn mat, si. For eksempel av mote. Da er det fint at det finnes måter å få både input og inspirasjon på, uten at du trenger å sette av all verdens tid til det.

Sosiale medier

Nettet innbyr til å gjøre moteinteressen til en integrert del av hverdagen på mer enn ett vis. Selvsagt kan du lese motemagasiner og -blogger, men enda enklere, og vel så inspirerende, er det å følge designere, trendsettere, stilikoner eller andre du liker stilen til på sosiale medier. Instagram er i en særstilling, fordi billedformatet gir deg umiddelbar inspirasjon. Om noe fenger ekstra, kan du følge hashtaggene, eller eventuelt fordype deg i temaet på andre plattformer.

Nettbutikker

Nettbutikker gir ofte en god oversikt over hvilke trender som til enhver tid er førende, og har i tillegg den fordelen at du kan bestille de plaggene du tenner på, med en gang. Stayhard gir deg både inspirasjonsartikler og informasjon om hvilke varer som trender mest, slik at du virkelig kan dyrke moteinteressen, samtidig som du supplerer garderoben.

TV-Serier

De beste tv-seriene er også tilgjengelig på nettet, og om du velger serier litt strategisk kan du få inspirasjon og kunnskap om alt fra designhistorie til kunsten å svi av tusenlapper på sneakers. Minmote har foreslått fem serier du kan starte med. Men om du heller vil se noe helt annet, kan du sikkert finne inspirasjon der, også. Hold utkikk etter klær, så er du på god vei.