Når kroppen ikke fungerer helt som den skal

Våkner du hver dag med hodepine? Eller kanskje du har et konstant behov for å strekke, tøye eller massere stive skuldre og nakke? Da kan det være på tide med en tur til en naprapat eller kiropraktor som hjelper deg med å få kroppen i balanse igjen.

Forstå hvorfor det gjør vondt

Når du overanstrenger muskler og ledd over tid, kan det føre til smerter i helt andre muskelgrupper. Brått våkner du med vondt i nakke eller rygg, fordi du har feil løpeteknikk. Stress og dårlig mentale helse kan også føre til kronisk stramme muskler, eller hodepine, som ofte gjør vondt verre. Årsaken til symptomer kan rett og slett være mange. Nøkkelen er å finne ut nettopp dette – hvorfor? Det er her Naprapatlandslaget kommer på banen. Ta hjelp av naprapat.

Over 20 års erfaring

Når du kommer til en naprapat, vil du først gå gjennom en førstegangskonsultasjon hvor ni sammen prøver å finne ut hva den underliggende årsaken til symptomene du opplever kan være. Deretter setter de i gang med behandling.

Helt siden Naprapatlandslaget ble etablert i 2002 har deres hovedfokus vært å ansette tverrfaglige og dyktige team på de ulike klinikkene deres. Resultatet er at de kan tilby skreddersydd behandlingsopplegg for hver enkelt kunde.